Zaailing 1

Glutenvrijemarkt.com

Waar ze met 200 glutenvrije producten begonnen is glutenvrijemarkt.com nu uitgegroeid tot de grootste glutenvrije webwinkel van Nederland. Naast deze webwinkel is er in maart 2012 de glutenvrije diepvriesspecialist Diepvriesmarkt.nl opgericht en is er een start gemaakt met een aantal verschillende andere webwinkels waar biologische producten te kopen waren.

Zaailing 3

Werken bij Zaailing Webwinkels

Zaailing Webwinkels groeit als kool en kan bijna altijd versterking gebruiken. De huidige vacatures kan je hier vinden. Denk jij een aanwinst te zijn voor ons? Aarzel dan niet en solliciteer gelijk.

Zaailing 5

In 1978 zijn Bep en Aad van Ginkel een biologische winkel gestart aan de Hooigracht 41 genaamd: Zaailing. Deze winkel was een van de eerste in haar soort en is uitgegroeid tot een begrip in Leiden en omstreken! Het was een van de eerste winkels in Nederland die naast een biologisch ook een glutenvrij assortiment voerde. Zij organiseerden vier keer per jaar een glutenvrijemarkt in de winkel, toen de vraag werd gesteld of de producten ook bezorgd konden worden (omdat het zo druk was) is in 2005 de webwinkel glutenvrijemarkt.com opgericht.

Zaailing 2

Redesign huisstijl en lancering nieuwe sites

Na een aantal jaren met dezelfde logo’s gelopen te hebben was het in het eerste kwartaal van 2015 tijd voor een redesign van de gehele huisstijl! Zowel de overkoepelende organisatie Zaailing Webwinkels als de huidige webwinkels Glutenvrijemarkt.com en Diepvriesmarkt.nl. In september 2015 is er weer een nieuwe webshop gelanceerd; Bioplusmarkt.nl. Deze webshop is volledig ingericht met biologische producten en beloofd een succes te worden. Naast de huidige websites wordt er begin 2016 de nieuwste en hipste webshop van het moment gelanceerd: Paleomarkt.nl.

Zaailing 4